Fasadrenovering

FasadrenoveringFasaden är husets skydd mot olika sorters nederbörd och blåsväder. Därför är det viktigt att fasaden regelbundet ses över för att inte riskera framtida problem. Skador i putsen uppkommer i de flesta fall i samband med att fukt har kommit in bakom putsskiktet. När det blir kallt fryser vattnet till is mellan vägg och puts och det leder till att putsen slutligen spricker.

Vi på Umeå Mur och Puts vet vilka putsbruk som är nödvändiga för att reparera sprickor i din fasad. Väljer man fel putsbruk håller inte lagningen eftersom bruken har olika egenskaper.
Mindre skador ska alltid lagas på en gång, då undviker du en omfattande fasadrenovering senare. I vissa fall kan det vara svårt att avgöra hur stor skadan är och då kan vi komma dit för att göra en bedömning.

Vi på Umeå Mur och Puts hjälper dig att renovera fasaden så att den blir vacker och hållbar igen.

Vid de tillfällen då sättningsskador kan ha orsakat skador på fastigheten, ska du inte laga dem direkt. Se över dem under några veckor eller ett par månader för att kontrollera om sprickan rör sig ytterligare. Om sprickan sprider sig kan du kontakta oss för en reparation av fasaden.

Använd gärna formuläret nedan för en offertförfrågan

Ditt namn *

Företagsnamn

Din epost *

Tel/ mobil *

Information kring fasadrenovering:

captcha

Verifiera texten